Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. 

Nyheder

Kan vi reducere miljøpåvirkningen i fællesskab?

Dette er et af de temaer som Jamboretten bl.a. arbejder med i forbindelse med afholdelse af vores lejr i 2020. Små skridt i fællesskab, kan give store effekter, og selvom vi ikke kan redde verden, kan vi hjælpe hinanden med at påvirke miljø bare lidt mindre.

Kan din gruppe gøre noget for at påvirke mindre?

Jamboretten arbejder med forslag om:

  • Affaldssortering
  • Genbrug
  • Plastikreducering på lejren
  • Det brændebesparende bål
  • Hvordan kan vi undgå madspild
  • Den kødfrie dag
  • Den grønne transport
  • mm.

Send gerne jeres egne forslag ind på små og store tiltag, som lejren evt. kan arbejde videre med eller som i selv ønsker at afprøve under selve jamboretten.

Related Posts