Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. 

Nyheder

Besked fra Lejrcheferne

Vendelbo Division afholder for 10. gang Vendelbo Jamborette i sommeren 2020, og det er med stor fornøjelse, at vi indbyder spejdere fra ind- og udland til at deltage i lejren.

Vi glæder os helt vildt til at stå i spidsen for Vendelbo Jamboretten 2020, som bliver en lejr med temaerne Spejderliv, Nærvær og Lejrliv.  Samtidig går vi tilbage i de 9 foregående jamboretter, for bl.a. at finde inspiration til aktiviteter og events.

  • Spejderliv er, når vi oplever at fordi vi er mange kan vi lave nogle helt fantastiske aktiviteter, vi kan grine sammen og blive udfordret med små og store oplever. Lejren byder på aktiviteter indenfor teknologi, madværksteder, kreativitet, natur og håndværk.
  • Nærvær er, når venskaber opstår mellem spejdere fra forskellige grupper og i forskellige aldersgrene. Vi bestræber os endvidere på, at både lejrledelsen og alle vores mange hjælpere er en aktiv del af lejren, så vi er synlige på lejrpladsen, i forbindelse med aktiviteter, samt altid står klar med en ekstra hånd eller hjælp når problemerne opstår.
  • Lejrliv er, når hele lejren summer af hygge og glade spejdere, når bålene er tændt og aftensmaden koger eller når man mødes med nabogruppen til et fælles lejrbål. Lejrliv er det der uforklarlige, som vi alle føler i maven, når man går gennem lejrpladsen hvor grin og latter svæver gennem luften, eller en sen aften når roen er faldet over lejren og alle lysene er tændt i lamper og bål.

Vi vil med udgangspunkt i FN´s 17 verdensmål, forsøge at sætte fokus på miljø og bæredygtighed på lejren, og opfordre her alle grupper til at være med – lad os se om vi kan gøre verden bare lidt bedre i fællesskab.

Med disse ord vil vi ønske alle en fantastisk lejroplevelse på vj2020.

Spejder hilsen

Fleus og Ann

Lejrchefer, Vendelbo Jamboretten 2020

Skriv et svar

Related Posts